Loading...

Yπηρεσίες

Στηv SG Facilities πιστεύουμε ακράδαντα πως οι πελάτες μας αποτελούν το νούμερο ένα στη λίστα των προτεραιοτήτων μας και γι’ αυτό κύριος στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Συντήρηση & Καθαριότητα Ξενοδοχειακών Μονάδων

Στην SG Facilities αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον καθαρισμό των κατοικιών σας ώστε να ζείτε σε ένα χώρο άκρως υγιεινό και καθαρό. Με τον συνδυασμό του έμπειρου και αξιόπιστου προσωπικού μας αλλά και με τη χρήση των κατάλληλων καθαριστικών και μηχανημάτων σας υποσχόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και εμείς θα σας προτείνουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο καθαρισμού πλήρως συνυφασμένο με τις επιθυμίες σας.

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Στην SG Facilities πιστεύουμε πως η καθαριότητα και η φροντίδα του χώρου εργασίας μας δεν αφορά μόνο στην υγιεινή που απαιτείται να υπάρχει αλλά επηρεάζει άμεσα τόσο την απόδοση των εργαζομένων όσο και την εικόνα που δημιουργούμε στους πελάτες και στους συνεργάτες μας. Διαθέτουμε τόσο το προσωπικό όσο και τα εξειδικευμένα μηχανήματα που απαιτούνται για να αναλάβουμε πλήρως και σε τακτική βάση τον καθαρισμό και την συντήρηση ανάλογα με το είδος του εργασιακού χώρου και τις αντίστοιχες ανάγκες του πελάτη. Ενδεικτικά οι επαγγελματικοί χώροι που αναλαμβάνουμε είναι: καταστήματα,χώροι εστίασης, γραφεία, αποθήκες, γυμναστήρια,σχολεία. Στην SG Facilities χρησιμοποιούμε προϊόντα καθαρισμού από εγκεκριμένους και έμπιστους προμηθευτές και έτσι διασφαλίζουμε την ποιότητα μας.

Εξειδικευμένες Λύσεις Καθαριότητας

H υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχουμε δεν σταματούν σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Η καθαριότητα δεν είναι απαραίτητη σε έναν οικιακό ή γραφειακό χώρο μόνο. Είμαστε διαθέσιμοι όποια στιγμή θελήσετε, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να επισκεφθούμε τον χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δέσμευση εκ μέρους σας, ώστε να κατανοήσουμε την ανάγκη υπηρεσίας καθαριότητας που χρειάζεστε και να σας προσφέρουμε άκρως ποιοτικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, για να σας προσφέρουμε τις ποιοτικότερες λύσεις υπηρεσιών καθαριότητας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Στην SG FACILITIES σας προσφέρουμε βασικές υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρο, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολυμάνσεων – απεντομώσεων – μυοκτονιών περιλαμβάνουν πρακτικές όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών κ.α. και έτσι σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ζείτε και να εργάζεστε σε ένα καθαρό περιβάλλον. Στην SG FACILITIES το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί φάρμακα απολύτως εγκεκριμένα και ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ένα υγιεινό περιβάλλον με απόλυτη ασφάλεια.

Συντήρηση Ανελκυστήρων

Η συντήρηση των ανελκυστήρων, στα σπίτια και στους χώρους εργασίας, είναι πολύ βασική προϋπόθεση ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η καλή λειτουργία τους. Στην SG FACILITIES αναλαμβάνουμε την συντήρηση κάθε τύπου ανελκυστήρα, ανεξαρτήτως παλαιότητας.

Αναγόμωση Πυροσβεστήρων

Η συντήρηση των ανελκυστήρων, στα σπίτια και στους χώρους εργασίας, είναι πολύ βασική προϋπόθεση ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η καλή λειτουργία τους. Στην SG FACILITIES αναλαμβάνουμε την συντήρηση κάθε τύπου ανελκυστήρα, ανεξαρτήτως παλαιότητας.

Συντήρηση Περιβάλλοντα Χώρου

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει τη συντήρηση του περιβάλλοντα χώρου της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Πιο αναλυτικά, μερικές από τις εργασίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι κλαδέματα, κούρεμα γκαζόν, ξεβοτάνισμα, λίπανση, ψεκασμοί φυτοπροστασίας κ.α.


Υπηρεσίες Μεταφορών / Μετακομίσεων

Η SG Facilities με υπερηφάνεια παρουσιάζει τη νέα της δραστηριότητα, επεκτεινόμενη στον τομέα των Μεταφορών και Μετακομίσεων, προσφέροντας αξεπέραστες λύσεις για την ασφαλή και αποδοτική μετακίνηση των πραγμάτων σας. Με την ίδια αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση που μας έχει καθιερώσει στον τομέα των καθαρισμών και της συντήρησης, εγγυόμαστε μια ολοκληρωμένη, οικονομικά ανταγωνιστική και εξατομικευμένη εμπειρία μετακόμισης. Από μικροαντικείμενα μέχρι ογκώδη εξοπλισμό, η ομάδα μας διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία που απαιτείται για να διασφαλίσει την άρτια και ομαλή μεταφορά των αντικειμένων σας, σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Στην SG Facilities, η ασφάλεια, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός πάντα προηγούνται.

Τηλεφωνο +30 210 6438350
Διευθυνση Θρασυμάχου 7, Αθήνα
E-mail info@sgfacilities.gr
SG Facilities

Στηv SG Facilities πιστεύουμε ακράδαντα πως οι πελάτες μας αποτελούν το νούμερο ένα στη λίστα των προτεραιοτήτων μας και γι’ αυτό κύριος στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

newsletetr

Stay up to date! Subscribe to us!

Copyright © 2020 SG Facilities. All rights reserved.